SUN Production со особено задоволство го најавува својот прв настан под отворено небо за оваа сезона!!!

Во сабота 9 јуни во Скопје ни гостува еден од пионирите на психоделичниот транс, човекот кој повеќе од три децении е на самиот врв на светската транс сцена. Владетелот на стилот, берлинскиот дј и продуцент...

Electric Universe
www.facebook.com/electricuniverseofficial
www.electricuniverse.eu

Домашна поддршка SUN Production Djs:
DARE
SOUNDKILLAH
HUMANOID

Датум: Сабота 9 јуни 2018
Старт: 23:00
Локација: Скопско ЛИЗГАЛИШТЕ (под Кале)

Влезници во претпродажба во ПОЛА ЈУГОТОН и купи карти за се дистрибутивната мрежа, и онлајн на www.kupikartizase.com со почетна цена од 400 денари за првите 500 билети, а потоа влезниците ќе чинат 500 денари.