Насмевки, луди пози и пејзаж кој одзема здив - туристите се воодушевуваат од Матка

Кањонот Матка е одлично место за уживање за време на викенд. Тоа е едно од местата кои туристите не пропуштаат да го видат при својата посета на Македонија.

Денес направивме избор на магични фотографии направени од странски туристи и фотографи кои идеално ја доловуваат убавината на Матка. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bleron Çaka (@bleroncaka_photography) on

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dmitry Vozdvizhenskiy (@dmitry_vozdvizhenskiy_photo) on

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@wandering.waray) on

 

 

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ФРАНЦИЯ & ПУТЕШЕСТВИЯ (@opolinadi) on

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ∞ (@summer.smiles) on

 

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Full Time World Traveler (@traveltomtom) on

 

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hasan AKBAŞ (@mrhasanakbas) on

 

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daniel (@ddanny_dandan) on

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Keilley Lee Marques (@keilleylee) on

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Larissa THE BLONDE GYPSY (@theblondegypsy) on

 

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Christina Фотограф СПб (@christinacherry) on

 

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bahadır Tortop (@bahadirtortop) on