Најубавите новогодишни пораки и честитки

Топлината и убавината на новогодишните празници е во магијата на споделувањето среќа, а таа се шири и пренесува само со убави зборови. Затоа овие денови не штедете на убави мисли. Без да се двоумете напишете убава порака и споделете ја со оние кои ги сакате.

Ова се нашите новогодишни предлози:

Кога се менуваат години две, нека ви донесат сѐ. Секоја желба што во срце ви се кова, нека ви ја исполни годината нова! Среќна Нова Година!

Среќата нека биде вечност во вашиот дом, љубовта вечен пријател, здравјето - непресушно богатство. Среќна Нова Година!

Нека Новата година ти ја осветли душата, ја исполни со најубави чувства и нека Бог ти подари сѐ што немаш а сочуваш сѐ што имаш и сакаш. Среќна Нова Година!

Во Новата 2020 ви посакуваме многу подароци под вашата елка, многу среќа во вашиот дом и уште повеќе љубов во вашите срца. Среќни празници!

Ако здравјето е најважно, среќата најпотребна а љубовта неопходна, искрено посакувам тоа да биде дел од вашиот живот во оваа Нова 2020 година!

Честито! Туку што добивте Нова Година, модел 2020, боја - урнебесно среќна, гаранција - 12 месеци, развива 365 дена во годината. Користи ја со љубов, радост и здравје! 

Во Новата 2020 година ви посакуваме многу незаборавни моменти на среќа, радост и успех заедно со вашите најблиски. Среќни празници!

Нека Новата 2020 година ви биде бисер чија школка ќе го чуваат вашето здравје, љубов и спокојство во душата и домот. Среќна Нова Година!

Спокоен сон, ведра мисла, добро здравје и љубов од саканите нека бидат само дел од убавите нешта кои ти ги посакувам во Новата година. Среќна Нова!

Во новата година имајте повеќе време за себе и своите блиски, бидете исполнети со љубов и здравје и имајте прекрасни доживувања. Нека е Среќна и бериќетна!

Ти испраќам стихови обвиени со снегулки и добрина, ти испраќам најубави желби
во оваа ноќ што се капе во убавина *Среќна Нова Година!*