Најсмешните фотографии од природата за 2020

Оваа година предизвика многумина од нас да останат дома и да сменат многу свои навики и начини на функционирање, но се чини дека природата се разбуди а животните уживаат насекаде низ светот.

Иако сè уште пристигнуваат многу нови фотографии, ова се засега најинтересните кои се дел од конкурсот за најсмешни фотографии од природата