Најновата хит диета ширум светот: За три денови – 5 килограми помалку!

Најпопуларната диета која многу ја препорачуваат многу ѕвезди од светскиот шоу бизнис е диета чија главна состојка е компирот.

Оваа диета вклучува јогурт со помалку маснотии, па ако ги пратите упатствата може да изгубите и 5 килограми за три дена.

Скробот кој го има во компирот, заедно со млечните киселини од јогуртот, на телото му ги обезбедуваат потребните калории, а скробот во комбинација со вода – дава чувство на ситост.

Прв ден

Доручек: Еден варен компир без сол и една чаша јогурт.
Ручек: Два варени компири без сол и една чаша јогурт.
Вечера: Две чаши јогурт.

Втор ден

Доручек: Една чаша јогурт.
Ручек: Два варени компири без сол и една чаша јогурт.
Вечера: Еден варен компир без сол и една чаша јогурт.

Трет ден

Доручек: Еден варен компир без сол.
Ручек: Еден варен компир без сол и една чаша јогурт.
Вечера: Една чаша јогурт.

Важна напомена: Не смеете да го заменувате варениот компир со пржени компири.

Варениот компир содржи многу витамини и минерали, како и влакна кои го забрзуваат варењето, додека јогуртот ја регулира работата на дигестивниот систем, го отстранува вишокот вода и отровите од телото.

cheap nike air max 90