Најкреативното „крпење“ на една од дупките на скопските улици

Кога веќе локалните власти не можат да се сетат да ги санираат дуките на скопските улици, граѓаните решиле самите на креативен начин да реагираат. Така на една дупка која е на самата средина на скопска сообраќајница, деновиве било засадено цвеќе, кое можеби и ќе ги разбуди надлежните да ја затворат.