Најголемиот балкански бренд и бенд на сите времиња, Bijelo Dugme, после многу долго време на голем open air концерт во Охрид! 04 август, стадион "Билјанини Извори", почеток: 22.30 часот.

Билетите се во продажба преку продажната мрежа на Купи Карти За Се, Jugoton и онлајн на www.kupikartizase.com