Најдобрите десет фотографии од Скопје за 2015 година

Градот Скопје е вистинска инспирација за уметниците, а особено за фотографите. Архитектурата, зградите, зеленилото, парковите и улиците се инспирација секојдневно да создаваат убави дела.

На почетокот на 2016 година правиме ретроспектива и ве потсетуваме на десетте најубави фотографии од годината која што изминува.