Најавени неколку прекини на струја во Скопје за следните два дена

 

ЕВН Македонија АД известува дека на ден 04.05.2021 година (вторник), поради веке закажани технички зафати, без електрична енергија ќе останат:

На ден 04.05.2021 година (вторник), од 09:00 до 11:00 часот, потрошувачи околу градинката ЈУГД „Детска Радост“ во Железара, на ул.Гемиџиска (општина Гази Баба).

На ден 05.05.2021 година (среда), од 09:00 до 15:00 часот, дел од нас. Стопански Двор околу Фабрика Галафарм  (Општина Ѓорче Петров).