Најавен уште еден прекин во водоснабдувањето за денеска

Од ЈП Водовод и канализација-Скопје известуваат дека денеска поради изведување на водоводен приклучок ф-100 мм на Кичевска бб , прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од истата улица. Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09:30 часот до завршување со работните активности.