Најава за прекин на водоснабдувањето и во дел од Карпош

Од ЈП Водовод и Канализација известуваат дека на ден 26.10.2021 година (вторник)  поради менување на вентил во шахта од ф – 1 цол на ул. Мексичка бр.5 во населба Тафталиџе. 

Прекинот ќе биде во периодот од 09.00 часот па се до завршување на работата без вода ќе останат корисниците од улиците Ташкенска,  Мексичка и Хаванска, како и дел од корисниците од улиците Варшавска и Хелсинки.