Наградна игра на Подравка: Во жарот на летото со Talianetta до супер парични награди

Летото повторно мириса на награди! Во жарот на летото навистина ни годат Talinatetta од Подравка, лесни тестенини и рижота кои се со богат вкус за максимално уживање, a со минимален напор во кујната. За вистински летен оброк, секако во зависност од мотивацијата и времето на располагање, вашите омилени тестенини и рижота Talianetta од Подравка подгответе ги според упатството или на нов и имагинативен начин – со додаток на различни хранливи намирници или со прилог од свежа салата. 

Нашата препорака за ова лето е помалку време во кујната, а повеќе време за уживање во убавото лето. А, рецептот за интересно лето звучи вака: одете до блискиот маркет и купете 2 пакувања Talianetta (тестенини или рижота) и зачувајте ја фискалната сметка. Фотографирајте ја сметката, па потоа отворете ја страницата talianetta.mk. Прикачете ја фотографијата од сметката и заедно со пополнетиот онлајн формулар со вашите лични податоци, и испратете ја. На овој начин учествувате во големата наградна игра „Во жарот на летото со Тalianetta“. 

Вкупниот награден фонд изнесува 150.000 денари, односно прва награда – 60.000 денари, втора награда – 30.000 денари и останатите десет награди - по 6.000 денари. Награднатa игра на Подравка ќе се одржи во периодот од 10.07.2020 до 31.08.2020 година преку веб-сајтот www.talianetta.mk.  

Што чекаш? Трк по своите Talianetta и подготви се за релаксирано лето по твоја мерка!