На жената ѝ е потребен маж кој е нежен за неа и силен за себе...

Секоја модерна жена покрај себе сака силен маж. Но, кога зборуваме за машката сила, не зборуваме за нивните мускули, туку за нешто сосема друго. Без оглед на тоа колку е жената силна и независна, таа покрај себе сака силен маж кој ќе знае да се грижи за неа на вистински начин. Жените се свесни дека машката сила не зависи од нивното тело и затоа за себе бира маж кој ги поседува овие карактеристики.

На силната жена ѝ е потребен одговорен маж кој се почитува себеси и ја почитува неа. Човек кој нема да ѝ раскажува бајки, туку човек кој е цврст во своите одлуки и желби. 

Силата на мажот се огледува во неговиот интелект и галантност. Силниот маж разбира дека жената е живот суштество со свои потреби, слабости и не совршености. Нему не му е проблем да ги споделува домашните обврски, да ја слуша и да ѝ биде поддршка. Тој нема да седи по цел ден на кауч и да чека таа да му носи и да го служи. 

Силниот маж нема да го игнорира проблемот и да чекам сам од себе да се реши.

Со силниот маж ништо не е страшно, со него животот делува како мирна лулка. Тој е нежен за својата жена и силен за себе, секогаш одговорен и секогаш ќе се труди да ја заштити својата жена и нема да дозволи таа да страда заради него.