На врвот на Водно: Олд скул забава зачинета со рап и хип хоп

Иницијатаивата #ПочниСоВодно за овој четврток ви најавува забава. На врвот ни доаѓа олд скул момак Dj Mats, кој ќе не почасти со олд скул музика зачинета со рап и хип хоп.


Покрај него секогаш големите аутдор подржувачи, allgaSan, Кожуфчанка, Vitalia и Vivax ќе бидат горе заедно со нас.
Денот е топол, сонцето прави да бегаме каде што има воздух а тоа е само нашето Водно. Дојдете горе да дишими о2 и да се забавуваме,
***Стартот го поместивме во 19 часот***

Не заборавај, можеш со точак, можеш пешки.
# Од некаде мора да се Почне
Почни со тренинг,
Почни со дружба,
Почни со нас,
#ПочниСоВодно

nike air max 1 sale