На Водно: Олд скул забава зачинета со рап и хип хоп

Одбројуваме уште -8 настани до крајот на иницијатаивата, слободниот ден од мундијалот можеме да го поминеме заедно, со, #ПочниСоВодно. Овој четврток на врвот ни доаѓа олд скул момак Dj Mats, кој ќе не почасти со олд скул музика зачинета со рап и хип хоп.


Покрај него секогаш големите аутдор подржувачи, allgaSan, Кожуфчанка, Vitalia и Vivax ќе бидат горе заедно со нас.Денот ќе е топол, сонцето прави да бегаме онаму каде што ќе има воздух, а тоа е само нашето Водно. Дојдете горе да дишеме о2 и да се забавуваме,

***Стартот го поместивме ПОВТОРНО во 18:30 часот***

Не заборавај, можеш со точак, можеш пешки.
# Од некаде мора да се Почне
Почни со тренинг,
Почни со дружба,
Почни со нас,
#ПочниСоВодно

Те очекуваат бајкерско - хајкерска коалиција, Macedonian Bike Riders Друштво неозбилни велосипедисти и i love hiking group Macedonia. Се што треба да знаеш е дека треба да се појавиш во 18:30 часот ПРЕД Кочо Рацин. Да си земеш ранец во кој ќе има 1л вода. Некој шушкавец или тенка јакна за на врвот. Да се пресоблечеш горен дел - алишта. Да не заборавиш да го наполниш мобилниот за да имаш за добра фотка. Челна ламба или било какво светло кое ќе ти го осветлува патот. Осветлување напред и позади за точаците. И тоа е се. За се друго ќе се погрижиме ние.

ОПРЕМА:
- за хајкерите, челна ламба или било какво светло
- за бајкерите, предно, задно, светло, кацига

ИСХРАНА:
- секој сам си носи исхрана од ранец;
- вода 1 л.
- суво овошје, сендвичи и сл.

НАПОМЕНА:
- Секој учесник е должен да ги почитува правилата и насоките на организаторот и водичите, во спротивно сам е одговорен за несаканите последици;
- Наведените планинарски акции се организирани и движењето се одвива во група предводена од организаторот и водичите.
- Организаторот и водичите имаат право да исклучат член пред стартот на планинарската и велосипедската акција доколку не ги исполнува наведените услови и не ја поседува соодветната опрема за предвидената акција.
- Секој учесник може да биде исклучен од групата поради недолично однесување.
- Организаторот и водичите го задржуваат правото на измени на термините и редоследот на акцијата во зависност од временските услови и останатите технички препреки.

cheap nike air max 90