На скопјанец му пукна филмот: Еве како го реши проблемот со канџата за паркирање!

На овој скопјанец веројатно му пукнал филмот, па решил работата да ја земе во свои раце. На социјалните мрежи се појави видео на кое скопјанец се обидува да ја отстрани канџата поставена од градските паркинг претпријатија. 

Според коментарите сепак обидот завршил неуспешно и овој неодоговорен возач платил казна од 1000 денари.

Ова е скопскиот феил на денот, нели? Погледнете го инстаграм видеото: