На што мислат жените во текот на лош секс

Кога се има добар секс, тешко е да се мисли на нешто друго. Но, од друга страна, кога тој е лош, мозокот нема кочница кога се во прашање непрекинати мисли и идеи.

Апликацијата Виспер спроведе за тоа за што навистина размислуваат жените за време на незадоволителен секс.

Со истражувањето биле опфатени десет жени кои ќе дале следниве одговори:

– Замислувам дека мојот партнер е со друга девојка;

– Размилсувам за тоа што би можела да подготвам за вечера;

– Дека се ќе заврши брзо ако мислам на переци;

– Размислувам за чизбургери;

– За време на здодевниот секс гледам по собата и размислувам за случајни нешта;

– Размислувам за нашите мачки;

– Понекогаш во текот на сексот мислите одлутуваат и размислувам за најблиските кои починале. Не знам зошто тоа се случува;

– Мислам на себе и тоа дополнително ме возбудува. Не ме осудувајте;

– Размислувам за свој вибратор;

– Некогаш размислувам за други девојки.

Заклучокот е само еден: Мажи, свестете се, вложете повеќе труд и до вакви мисли жените нема ни да дојдат.

 

air max 90 essential sale