На кафе со

 • На кафе со Тино Костадиновски

  19.01.2021 - 11:30
  Актер во Театар комедија, иден сноу борд инструктор Како изгледа едно утро на Тино Костадиновски? Дали имаш некои утрински ритуали? Во моментов...
 • На кафе со Елена Бубало

  16.01.2021 - 10:57
  Фитнес инструктор, личен тренер, основач на програмата „Total Body Workout by Bubalo“. Како изгледа едно утро на Eлена Бубало? Дали имаш некои...
 • На кафе со Снеже Велков

  13.01.2021 - 09:25
  Една од најпознатите македонски водителки, фитнес инструктор, страствен љубител на вежбањето. Снеже, имаш утрински ритуал кој е за поздравување,...
 • На кафе со Мартин Видоевски

  05.01.2021 - 09:59
  професионален фитнес тренер Како изгледа едно утро на Мартин Видоевски? Дали имаш некои утрински ритуали? Здраво на сите, се надевам Ве наоѓам...
 • На кафе со Катерина Палческа

  30.12.2020 - 09:31
  Катерина Палческа, сопственик на брендот Honey&Spice – природни и рачно лосион барови. Како започнавте со изработка на лосион барови?...
 • На кафе со Горјан Јовановски

  19.12.2020 - 10:33
  Основач на апликацијата AirCare, еко активист, говорник на TED Talk, софтверски инженер, најдобар млад иноватор во Европа за 2020 година ...
 • На кафе со Бојана Стојменовиќ

  15.12.2020 - 12:25
  Психолог, семеен и системски советник Како се прилагоди вашата професија, вашето работење на кризата со Covid-19? Мислам дека кризата со ...
 • На кафе со баба Драгица

  08.12.2020 - 11:01
  Запознајте ја баба Драгица, најпознатата баба од Србија, омилена баба на Инстаграм, пензионерка, домаќинка... Баба Драгица, кога и како почнува...
 • На кафе со Ксенија Деспотоска

  05.12.2020 - 10:43
  Модерна, позитивна, успешна, Ксенија Деспотоска е една од најпопуларните блогерки во земјава. Како изгледа едно утро на Ксенија Деспотоска? Дали...
 • На кафе со Бојан Ефтимов

  03.12.2020 - 10:50
  Дипломиран виолинист кој се бави со улична уметност. Звуците на неговата виолина често ги слушаме во Градски Трговски Центар. Бојан, се...
 • На кафе со Јордан Колевски

  21.11.2020 - 10:01
  Маркетинг и онлајн менаџер во Fashion Group.  Како изгледа едно утро на Јордан Колевски? Дали имаш некои утрински ритуали? Утрото ми е...