На дождот со чадор во автобус на ЈСП (видео)

Откако вчера Скопје го зафати големо невреме, на социјалните мрежи се појавија фотографии и видео кои ги насмеаја сите.

Покрај тоа што влегувањето во градски беше невозможна мисија,  во автобусите на ЈСП врнеше дожд, па така патниците со отврени чадори се возеа до одредената дестинација. 

new nike air max 2019