МЗШВ: Продолжен рокот за пријавување за субвенции до 30 септември!

Владата на Република Северна Македонија донесе дополнување на уредбата за дирекни плаќања со што се додаде дополнителен рок за поднесување на барања за директни плаќања до 30 септември.

Сите земјоделци кои не биле во можност да се пријават за субвенции за 2020 година, тоа може да го направат најдоцна до 30 СЕПТЕМВРИ!!!