Драги пријатели и љубовници, Малата Мечка ве кани на сентиментално патување:

Beach House во Планетариум
Четврток, 8 февруари, 21 часот.

Мајстор на проекција: Даниел Анастасов

Билетите чинат 100 денари и се достапни на билетарата на МКЦ. Капацитетот на планетариумот е строго ограничен.