Музичарот Ферус Мустафов се бори за живот во болница

Откако вчера одреден број на медиуми објавија дека наводно починал популарниот музичар Ферус Мустафов се огласија од неговото семјество.

На социјалната мрежа Фејсбук се огласи Ферчо Мустафов кој ги демантираше вестите дека познатиот музичар починал во болница.

„Мојот дедо Ферус Мустафов не е починат, но вистина е дека е во болница и се бори за својот живот“, напиша неговиот внук.