Мултимедијална изложба „Велосипедот на нашите улици“

Настан по повод Денот на екологијата. 

По повод одбележување на „„Денови на пролетта-Денови на екологијата“ утре (21.03.2019, четврток) во Дом на култура „Кочо Рацин“ - галерија „КО-РА со почеток во 20 часот ќе се отвори мултимедијалната изложба „Велосипедот на нашите улици“.

nike air max 1 sale