Мугер Фугер со промотивен концерт на плато пред МКЦ

Во среда (25.мај), на плато пред Младински Културен Центар, Мугер Фугер ќе одржат концерт на кој ќе го промовираат новиот албум.


21:00 / влез слободен!

 

cheap nike free run 5.0