Мртов човек на автобуската станица во Скопје - 30 минути никој не го забележал

Мртов човек повеќе од 30 минути седел на столче на меѓуградската автобуска станица во Скопје.

На видеото кое го објави Засе.мк, се гледа како починатиот човек седи на столчето покриен со бел чаршаф.

Телото најмалку половина било на една од клупите пред останатите патници да сфатат дека станува збор за починат човек, па била викната потоа полиција..

cheap nike air max 90