Моќта на добрите дела: Првата празнична реклама која ќе ви го стопи срцето

Оваа реклама е прва во низата реклами кои ќе ви го стопат срцето и ќе ви ја донесат празничната магија. Во неа ќе препознаете и некои познати ликови. 

Very.co.uk  е онлајн продавница која ни ја покажува моќта на добрите дела за време на празниците.