Моќно видео за крај на осаменоста на возрасните, со помош на децата

Сите знаеме дека е лесно да се започне разговор и да се стекнат пријатели додека сме деца, но нештата се малку поинакви. Според истражувањето направено во рамки на Кампања за завршување на осаменоста, речиси 54% од возрасните истакнале дека поминало многу долго време откако тие стекнале нов пријател. Така, со зголемената осаменост и изолација на луѓето, оваа кампања има за цел да го реши овој проблем, а ефектот го постигнува со моќта на децата.

cheap nike free run 5.0