14.01 и 15.01 во 12.00 часот
Снежана и 7те Џуџиња (Балетска претстава за деца)

21.01 и 22.01 во 12.00 часот
Оревокршачка (Балетска претстава за деца)

Билетите по цена од 200 денари се веќе во продажба на Билетарница на МОБ 02/ 3118 451, ЈУГОТОН ГТЦ 1-кат, и онлајн на mob.mk и karti.com.mk.