МКЦ за Скопје

 

На 26 јули, вторник, во МКЦ со почеток од 20 часот, ќе се одржи изложба на фотографии од Бошко Фржоп (Хрватска) „СКОПЈЕ 1963“ - ХРОНИКА НА ЕДНА КАТАСТРОФА, потоа следува проекција на 5 кратки филма на скопските режисери Игор Иванов, Вардан Тозија, Даријан Пејовски, Ѓорче Ставрески и Марко Ѓоковиќ. За крај на вечерта концертен настап на групите SIZ, Stuttgart Online и YÖU.

Влез слободен

nike air max 1 sale