Од неодамна граѓаните на Горно Лисиче уживаат во нов прекрасен парк. Ова денес на својата фејсбук страна го соопшти Ивица Коневски, градоначалник на општина Аеродром.

Паркот е направен како од бајка. Погледнете ги фотографиите: