Meѓународна Балканска изложба МОСТ во КИЦ

Во Културно Информативен Центар (КИЦ) во изложбените салони – Империјал 1 и 2 во четврток (14 февруари) во 20 часот ќе се отвори 6 Meѓународна Балканска изложба МОСТ.

На изложбата ќе бидат изложени дела од ликовни уметници од Р. Македонија, Србија, Црна Гора и Турција.

Изложбата ќе биде отворена до 28 февруари 2019 год.

air max 90 essential sale