Мажите родени во овој знак се најголеми шармери

Дали сте (биле) со личност од која не можете да се одалечите? Дали таа личност причина за вашата збунетост и несигурност? Дали станува збор за некој кој е целиот ваш во еден момент, а потоа наизглед незаинтересиран?

Станува збор за мажот роден во знакот Шкорпија.

Позитивни карактеристики:

Предаден

Страствен

Фокусиран

Љубопитен и заинтересиран

Компетитивен

Негативни карактеристики:

Емотивно студен

Опсесивен

Мистериозен

Највеќе фокусиран на себеси

Претерано чувствителен

Склон кон манипулации

Мажите родени во овој знак се како меч со две острици. Кога сте во врска со нив, особено на почетокот тој ве доживува како единствената личност која постои на светот. Нивната енергија е многу привлечна и неодолива.

Родените во овој знак се лојални. Со вистинската партнерка покрај себе, тие стануваат многу добри и емпатични личности. Ако е потребно, ќе преминат преку оган кога сакаат. Сепак, некогаш се тешки на зборови и тешко можат да ги признаат своите емоции.

Мажите Шкорпии се таинствени, а кога сте покрај нив чувствувате огромна сила која не можете да ја објасните. За многу луѓе, Шкорпиите делуваат опасно, но тоа се должи на нивната мистериозност. Често изгледаат многу студено и недостапно. Потребно им е време да се отворат пред другите, а ако не сте им доволно важни, никогаш нема да го направат тоа.

Нивните најголеми слабости се : склоноста кон манипулација и лесното навредување. Тие сакаат да манипулираат со другите, а особено го прават тоа кога се љубоморни или огорчени.

new nike air max 2019