Малолетник праќал ексциплитно видео од својата малолетна девојка на други лица

Вчера во 09.00 часот во СВР Скопје, 42-годишна жена од скопско село пријавила дека околу 08.00 часот малолетник од скопско село, кој бил во љубoвна врска со нејзината малолетна ќерка, испратил експлицитно видео до други лица.

- Малолетникот преку мобилна апликација испратил видео со експлицитна содржина од нејзината ќерка на неколку лица, информира МВР.

Се преземаат мерки за расчистување на случајот.