Малолетник нападнат во училница во скопско Булачани

38 годишна мајка од скопско Булачани, пријавила дека на 19.09.2022, околу 09.50 часот, нејзиниот малолетен син бил нападнат од друг малолетник. 

Инцидентот се случил во училница во основното училиште во с. Булачани. 

МВР презема мерки за расчистување на случајот.