Малолетник извршил силување врз малолетничка, мајката го пријавија случајот во полиција

Вчера во 19.50 часот до СВР Скопје, стигнала пријава дека малоленик извршил обљуба врз малолетничка. Овој случај го пријавил 35 годишната Е.Д. мајка на малолетничката.

По целосно документирање на случајот ќе следува соодветен поднесок.