На крајот од мечот, да се случи еден помал инцидент, или пропуст на редарите, кои некако се опуштија по завршување на мечот, па еден од навивачите влезе на терен, со претходно напишан текст на грбот „Путин 7“, додека според напишаното на неговите гради, најверојатно станува збор за фан на кристијано Роналдо.

Инцидентот за момент стави негативност на фантастичната организација на нашата земја во однос на сите аспекти на организација за Суперкупот.

ФОТО: Кочо Сотировски