Македонските академски граѓани се гушат во сопственото ѓубре (фото)

Еден куп фрлени кеси со ѓубре е сликата која се забележува кај студентскиот дом „Пелагонија“.

„На академските граѓани од студентскиот дом „Пелагонија“ им е тешко ѓубрето да го носат до контејнер па го фрлаат низ прозор“...

„Што ќе ни е политика кога нам ни треба колективно некој да ни расчачка по тоа главите и еден добар час по општа култура, хигиена, комуникација, ресоцијализација“...Се дел од коментарите по објавата на оваа слика на социјалните мрежи.

Повеќе од очигледно е дека за оваа слика позади студентскиот дом се заслужни оние кои престојуваат во него.

 

air max 90 essential sale