Македонската локализација на Microsoft Dynamics 365 Business Central од Axapta Masters, достапна на Microsoft AppSource

Axapta Masters, лидер во областа на Microsoft решенија во Македонија објави дека македонската локализација на Microsoft Dynamics 365 Business Central е достапна на Microsoft AppSource, онлајн платформа на Microsoft која нуди широк спектар на деловни апликации, решенија и услуги. 

Компанијата е признаена како брзoрастечки и водечки Microsoft Solutions Partner, со глобално присуство и широк опсег на успешни проекти. Основата на тоа што го нуди Axapta Masters е сеопфатно познавање и имплементација на решенијата на Microsoft Dynamics 365, вклучувајќи целосна поддршка, обука, персонализиран развој и интеграција.

„Почестени сме што сме дел од Microsoft AppSource,  уште едно место каде што имаме можност да ги понудиме нашите производи, сервиси и решенија на нашите потенцијални глобални клиенти. Како официјален партнер на Microsoft, целиме кон тоа нашата експертиза да биде достапна преку сите можни канали на Microsoft.“ –  истакна Игор Трпковски, дел од менаџментот на Axapta Masters.

„Microsoft ја поздравува македонската локализација за Microsoft Dynamics 365 Business Central - на AppSource, место каде глобалните клиенти наоѓаат илјадници решенија од партнери кои работат со производите на Microsoft “, истакна Џовани Мезгец, потпретседател, Modern Work + Business Applications Field & Partner Marketing, Microsoft Corp. „AppSource и доверливите партнери како Axapta Masters им помагаат на клиентите да добијат повеќе со помалку вложен труд, преку зголемување на ефикасноста, безбедно купување и разумно трошење”.

Сите детали за македонската локализација за Microsoft Dynamics 365 Business Central, се достапни на Microsoft AppSource.