Мајка на Твитер: Плата земав 4.000, плаќам 2.000 преглед на педијатар бидејќи не можам да извадам извод

Твит на „Ана Ресана“: 

За извод за новороденче ни рекоа да чекаме 15-20 дена. Не можам на педијатар да го однесам, не можам ништо да направам без извод, го носам на приватно 2000 денари е да го измерат, породилно отворив цел месец порано заради укинувањето на мерките и плата за април земав 4000 ден.