МАГАРЕ И МУЗИКА во МКЦ.

Фестивал на Балкан Велики со: Bernays Propaganda, Васко Атанасоски, Fonija, Александар Велики (Aleksandar Gavrovski), Voltaire Mani Al Hakim, Ljupa Angelov, Мариналеда, Saso Mitrevski + Балкан Велики диџеи/ки.

29ти декември / 21:00 - 01:00/ билети за 200 ден. во претпродажба во: Младински Културен Центар, MkTickets и Купи Карти За Се. / 400 ден. на врата.