Според последните истражувања, кога се работи за љубовниот живот една крвна група се издвојува по своите способности во креветот.

Се работи за крвната група нулта (0), која освен тоа што е најчестата крвна група во светот е и најстарата, односно научниците тврдат дека таа настанала прва.

Луѓето со крвна група 0 повеќе уживаат во сексоти генерално се порасположени за оваа активност, но тоа што ги издвојува е тоа што им е важно и партнерот да ужива.

Не дека треба да барате крвна слика пред да се сплеткате со некого, но добро е да си знаете. :)