Trap на 15ти Јуни ви го претставува своето 6то издание со наслов Wild Trap на Граската Плажа – Бла Бла КЛУБ – Јавен Алтернативен Простор.

Луда журка за вистинските љубители на ТРАП !!!

Почеток- 21ч
Влез-150ден

Инфо/резервации: 072 302 649