Лизгалиште во Зоолошка

За да бидеш среќен потребно е многу малку. Доволно е само езерцето да биде смрзнато и животните да уживаат. 

И ние имаме лизгалиште, вака оваа видео го опишаа на својот Фејсбук профил од Зоолошката градина. 

А погледнете за што станува збор. 

 

 

Новитетите кои се секојдневни мотивираат голем број луѓе, деца, млади и стари да ја посетат Зоолошка, да уживаат и да се едуцираат.