Нежен, суптилен, моќен, непредвидливо убав, со пролет во душатa. 8-ми Март со Lina Avshar Trio во МКЦ Клуб & Ресторан.


Lina Avshar – Vocals
Filip Dimiškovski – Piano
Zoran Pavloski – Bass

Резервации: 6090 606