Летно смути за освежување

Доколку сте фанови на летни наптки, тогаш ова е за вас:

Потребно ви се овие состојќи:

  • банана
  • Јагоди
  • Млеко
  • Овесни снегулки

Ги ставате сите состојќи во миксер, односно апсрат за правење смути, оставате добро да се измешаат и соединат и послужувате со мраз!