Летна шема: Згодни девојки и момци лудо се забавуваат во скопските дискотеки (ГАЛЕРИЈА)

Почетокот на летната шема ја означува отварањето на летните клубови и дискотеки низ градот.

Добра журка, одлична музика, пиење, згодни девојки со мини-здолништа, куси панталони, набилдани момци .. Ваква е сликата секој викедн пред летниот скопски клуб XL.

Неделна  XL Summer Club агенда :

► Четврток 30.06 - BETA HOUSE & DJ Flooder
► Петок 01.07 - DJ CONTE [SRB]
► Сабота 02.07 - DJ Dimitris Patsis [GR]
► Недела 03.07 - DJ Goce (SAF) & DJ Chvare