Летна распродажба со попусти до 50% во Ист Гејт Мол

Ист Гејт Мол започна со летна распродажба на колекциите од пролет/лето! Ова е совршена прилика да дојдете на шопинг во Ист Гејт Мол и да ги пронајдете омилените брендови на попуст.

Погледнете ги сите добри зделки за да го искористите максимумот од овој фантастичен период на распродажба. Не заборавајте дека во Ист Гејт Мол ќе ја најдете најдобар избор на брендови кои се само во Ист Гејт Мол!

Попустите ќе траат се додека не се потрошат залихите! Погледнете ја веб страната и социјалните мрежи на Ист Гејт Мол.