Лавови - родени лидери кои не можете да не ги сакате

Луѓето кои се родени во знакот Лав владеат со остатокот на светот, но тоа го прават на навистина добар начин, така што никогаш нема незадоволни. Можеби другите луѓе веруваат дека лидерството е нивна вродена карактеристика и затоа природно им дозволуваат да ги водат. Сепак, постои нешто кај луѓето во овие знаци.

Природата им подарила на Лавовите енергија, памет, убавина и сексипил. Тие во себе имаат толку многу од сето ова, како три други личности од останатите хороскопски знаци. Тие не можат да живеат на страна од вниманието и сакаат секогаш другите да им се восхитуваат. Сакаат сите глави да се свртени накај нив, каде и да се појаваат.

Често кокетираат за да го добијат тоа што сакаат и тоа го прават на многу скриен и симпатичен начин, така што никогаш нема да сфатите каква игра играат. Наместо тоа, секогаш ќе им го дадете тоа што го посакаат. Себеси секогаш сакаат да си докажуваат дека се најдобри, најбарани и најсакани.

Тие очекуваат само најдобро од животот и најчесто тоа и го добиваат. Тие се многу успешни и на работното место, но и во личниот живот и љубовта. Често се егоистични и арогантни, но и многу нежни луѓе кои не можете да ги сакате.

Тие се вистински кралеви и кралици.