За сите верни гости и љубители на латино музиката, секој вторник во Spalato Caffe ќе биде исполнет со латино звуците.


Dance Trilogy како домаќин ќе помогне да ја почувствуваме Латино музиката и да влеземе во магијата на Латино танците.