Латино забава во „Ројал Македонија“

Ќе играме салса, бачата, кизомба, ча ча, регетон…

Две латино забави во уникатниот амбиент на галијата „Ројал Македонија“.Добредојдени се и оние кои сакаат да се пофалат колку добро танцуваат и оние кои сакаат да научат да танцуваат.Забавата ќе се одржи во внатрешниот дел на галијата.

Почеток:

четврток – 21:30 часот
сабота – 21:30 часот

Влез: Слободен

cheap nike free run 5.0